Onze visie

De visie van Natuurlijk Mooier Barneveld is om uw gezicht en/of gebit op een natuurlijke manier te verfraaien, met behoud van de karakteristieken van uw gezicht en uw identiteit. We streven ernaar om uw huid te verjongen en egaliseren zonder uw gezicht te veranderen en de mimiek te doen verdwijnen.

Conform landelijke richtlijnen

Natuurlijk Mooier Barneveld werkt conform de landelijke richtlijn voor injectables van de Nederlandse Vereniging voor Dento Faciale Esthetiek (NVDFE). U wordt behandelt door een ervaren multidisciplinair team, bestaande uit dr. Tong Xi (mond-, kaak- en aangezichtschirurg), drs. Fleur Vermeulen (specialist in dentofaciale orthopedie) en drs. Rogier Vermeulen (tandarts). Het behandelresultaat en veiligheid zijn hierdoor gewaarborgd.

Onze werkwijze

Een behandeling begint met het maken van een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit consult wordt uw wensen en medische voorgeschiedenis met u doorgenomen en wordt er klinisch onderzoek verricht. Samen met u wordt er een gepersonaliseerd behandelplan opgesteld. U wordt ingelicht over de voor- en nadelen van de behandeling, de prognose en het te verwachten resultaat, alsmede de behandelalternatieven. De bijhorende kosten worden met u besproken. We geven u bedenktijd zodat u in alle rust een weloverwogen besluit kunt nemen over een eventuele behandeling. Indien u in het verleden behandeld bent geweest met injectables, kan in overleg met u ervoor gekozen om een behandeling uit te voeren aansluitend op het intakegesprek.

U kunt een behandeling met injectables ondergaan op de locatie in Barneveld (Natuurlijk Mooier Barneveld), Grave (Natuurlijk Mooier Grave) en Helmond (Natuurlijk Mooier Helmond). Op alle locaties wordt er met dezelfde behandelfilosofie en protocollen gewerkt zodat het behandelresultaat en uw veiligheid gewaarborgd zijn. Dit is tevens de kracht van onze praktijk.

U kunt zich voorbereiden op het intakegesprek door de vragenlijst over uw medische voorgeschiedenis uit te printen en in te vullen. Klik hiervoor op de onderstaande knop.

Ga naar de vragenlijst

Lees ons laatste nieuws

Natuurlijk Mooier staat nooit stil! Wij schrijven regelmatig over nieuwe bevindingen binnen ons vakgebied, maar ook over nieuwe ontwikkelingen binnen onze praktijken. Bekijk al onze artikelen via de onderstaande knop.

Bekijk alle artikelen