Over dr. Tong Xi

Mond-, kaak- en aangezichtschirurg

Dr. Tong Xi studeerde cum laude af in tandheelkunde en geneeskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Na zijn dubbele vooropleiding (arts en tandarts) heeft hij de specialistenopleiding tot Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurg aan het Radboudumc in 2015 voltooid. In hetzelfde jaar heeft hij zijn promotieonderzoek in Nijmegen over 3D analyses van botpositie en gezichtsprofiel na chirurgische kaakcorrecties afgerond en ontving hij de doctors titel.

Naast zijn specialistenopleiding tot MKA-chirurg, heeft hij gecertificeerde Nederlandse en internationale cursussen gevolgd over de specialistische toepassingen van botox en fillers voor cosmetische doeleinden in het aangezicht en het behandelen van hoofdpijn/migraine. Dr. Tong. Xi gebruikt de injectables veelvuldig als de finishing touch na het uitvoeren van kaak- en aangezichtsoperaties. In 2018 verzorgde hij de landelijke nascholing voor tandartsen en tandarts-specialisten over het gebruik van botoxinjecties voor het behandelen van klemmen, knarsen en gezichtsasymmetrie. Hij is wetenschappelijk actief en heeft inmiddels meer dan 30 publicaties in gerenommeerde internationale wetenschappelijke tijdschriften op zijn naam staan.

AGB-code

11100063

BIG-nummer

89908791401/69908791402

Lees ons laatste nieuws

Natuurlijk Mooier staat nooit stil! Wij schrijven regelmatig over nieuwe bevindingen binnen ons vakgebied, maar ook over nieuwe ontwikkelingen binnen onze praktijken. Bekijk al onze artikelen via de onderstaande knop.

Bekijk alle artikelen