Reclamecode bij cosmetische behandelingen

Met de reclamecode willen de overheid en beroepsverengingen van artsen u bewust maken van de risico’s die gepaard gaan met cosmetische behandelingen en de voorlichting hieromtrent verbeteren. Belangrijke aspecten hierin zijn voorlichting door behandelaars en normen voor betrouwbare informatieve reclames.

De bovengenoemde reclamenorm is in dit kader opgesteld door de beroepsgroep NSEG (Nederlandse Stichting Esthetische Geneeskunde, een samenwerking tussen cosmetisch artsen, dermatologen, MKA-chirurgen, KNO-artsen en oogartsen). Het is belangrijk dat u beschermd wordt en recht heeft op goede zorg. Volgens de reclamenorm zijn acties en kortingen toegestaan, mits dat ze voldoen aan de eisen van transparantie, betrouwbare informatievoorziening en gebruik van de door de VWS ondersteunde slogan.

Natuurlijk Mooier heeft volledige aandacht voor de ethische aspecten. U heeft recht in de ogen van onze praktijk op het verkrijgen van informatie op een toegankelijke en betrouwbare manier. Daarom hechten we veel waarde aan het geven van een gratis en vrijblijvend persoonlijk consult en een adequate bedenktijd zodat u een weloverwogen afweging kunt maken om wel of niet tot een eventuele behandeling over te gaan. De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis en vrijblijvend intake.

Lees ons laatste nieuws

Natuurlijk Mooier staat nooit stil! Wij schrijven regelmatig over nieuwe bevindingen binnen ons vakgebied, maar ook over nieuwe ontwikkelingen binnen onze praktijken. Bekijk al onze artikelen via de onderstaande knop.

Bekijk alle artikelen